Decra

Taksmide är sedan 2011 Dalarnas enda Decraexpert enligt Icopals hemsida!

Decra takpanna består av en formstabil plåtstomme som skyddas av flera lager korrosionsskyddande material av aluzink, epoxy och polyester. På Classic och Stratos är ytan belagd med stengranulat med ett toppskikt av akryl som bindemedel.

Även baksidan är konstruerad med största omsorg, med beläggning av epoxyprimer och en polyesterlack med särskilt låg ytspänning som underlättar för kondensvatten att rinna av.
Alla tillbehör är anpassade till takpannorna och produceras efter lika stränga specifikationer som takpannorna.

decra3decra4decra5decra stratosdecra stratos 2decra1decra2

erfarna

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Vi har idag

20/02 2019

lagt

2182

tak!

 

Så undviker du fuskbyggare
–checklista steg för steg:

  1. Företaget bör ha en fast adress och fast telefonnummer till den adressen. Många opålitliga företag startades efter att ROT-avdraget infördes 2008 och har därför ”kontoret på fickan”.
  2. Kolla upp företagsformen, är det en enskild firma eller ett aktiebolag? En enskild firma kan vara seriös men kolla hur länge den funnits. Startades den förra året finns det inte många referenser.
  3. Företagets omsättning. En omsättning på 500 000 kr klarar sig inte ens en person på.
  4. Ta reda på om företaget har betalningsanmärkningar på allabolag.se.
  5. Kräv ett fast totalpris som alla är överens om och betala aldrig i förskott. Du ska inte betala en krona förrän taket är godkänt av dig som kund.
  6. Välj hellre en specialist än någon som snickrar, målar och tapetserar. Kolla så att hantverkaren kommer i tid. Vem som helst kan bli sen men dyker hantverkaren inte upp i tid till en besiktning så känns det inte seriöst.
  7. Fråga alltid efter start- och sluttider, samt ersättning till dig som kund om tiderna inte hålls.