Dags för ett nytt tak? Vi har tak som specialitet sedan 1969.

Taksmide i Borlänge startades av ägaren Håkan Tellners morfar och dennes bror i början av 60-talet. Från början var det framförallt tillverkning av snöräcken och takbryggor som gällde, men när de insåg vilka dåliga tak de arbetade på började de att även erbjuda takläggning. 1969 specialiserades företaget på yttertak och allt som hör därtill. Sedan har erfarenheten utvecklats under årens lopp och nu äger företaget en unik kompetens.

Idag är vi ett 20-tal medarbetare som arbetar uteslutande med takläggning året runt. Naturligtvis behärskar vi alla sorters tak oavsett om du vill ha tegel, betong, plåt, papp eller något annat material. Vi brinner för hållbarhet och god kvalitet, här görs inga hastjobb utan vi använder de material och tekniker som krävs för att ditt tak ska hålla. Därför kan vi garantera ett långlivat och problemfritt tak.

Läs även vår artikel om oss här (PDF)

 

 

gruppbild rund

 

 

 

erfarna

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Vi har idag

20/02 2019

lagt

2182

tak!

 

Så undviker du fuskbyggare
–checklista steg för steg:

  1. Företaget bör ha en fast adress och fast telefonnummer till den adressen. Många opålitliga företag startades efter att ROT-avdraget infördes 2008 och har därför ”kontoret på fickan”.
  2. Kolla upp företagsformen, är det en enskild firma eller ett aktiebolag? En enskild firma kan vara seriös men kolla hur länge den funnits. Startades den förra året finns det inte många referenser.
  3. Företagets omsättning. En omsättning på 500 000 kr klarar sig inte ens en person på.
  4. Ta reda på om företaget har betalningsanmärkningar på allabolag.se.
  5. Kräv ett fast totalpris som alla är överens om och betala aldrig i förskott. Du ska inte betala en krona förrän taket är godkänt av dig som kund.
  6. Välj hellre en specialist än någon som snickrar, målar och tapetserar. Kolla så att hantverkaren kommer i tid. Vem som helst kan bli sen men dyker hantverkaren inte upp i tid till en besiktning så känns det inte seriöst.
  7. Fråga alltid efter start- och sluttider, samt ersättning till dig som kund om tiderna inte hålls.